XIX TROBADA DE LA ZER MEDITERRÀNIA


Aquest curs 2017/2018 la XIX Trobada de la ZER Mediterrània ha tingut lloc a l'Escola Setze de Febrer dels Muntells.
L'objectiu d'aquesta trobada va ser gaudir d'una diada de germanor compartida amb tots els membres que formen part de la comunitat educativa de la ZER Mediterrània.


La comunitat educativa de l'Escola Setze de Febrer va organitzar una bonica diada de convivència per als veritables protagonistes de les tres escoles, l'alumnat de la ZER Mediterrània.
Després d’inaugurada la XIXa Trobada, la directora de la ZER va procedir a fer l’entrega de premis del concurs de dibuix i de fotografia que aquest curs versava sobre la temàtica de Sant Jordi.
En acabar l’entrega de premis, vam esmorzar i després vam pujar als busos per anar a la platja Migjorn. Allí l’alumnat de CM i CS va anar a l’Illa de Buda. Van caminar fins als cavalls salvatges i allí el tècnic els va explicar la flora i la fauna característica d’aquell entorn natural tan privilegiat.
Un cop acabada l’explicació, van tornar a la platja Migjorn per pujar al bus i anar a dinar a Muntells. L’alumnat de CI i Ed. Infantil van anar a la finca Violí on van poder veure Flamencs i Xatracs, entre d’altres. També van fer jocs tradicionals per grups.
En acabar les activitats del matí, vam pujar al bus per anar a dinar a l’auditori de Muntells.

Després de dinar, l’alumnat de la ZER, per grups, va realitzar tallers de robòtica: Educació infantil va fer l’Abella Bee Bot i l’alumnat de primària tallers de LEGO.
En finalitzar els tallers, es va repartir un record de la Trobada i va tenir lloc el comiat.
Va ser una diada molt completa amb la que tots vam gaudir moltíssim.

Aquí us deixem un recull de fotos de la diada!